• Product Image

Etichete: masina de circuit tester, test de ovulatie lh kit, jabe ud1200, covid 19 test, creștere barba, test rapid, acvariu de apă de testare, clip ic, dc jos pas, test de anticorpi.

Dragi prieteni

Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni la primirea chips-uri noastre

BGA chips-uri de a cumpăra de la compania noastră sunt de înaltă tehnologie și la fel de precis ca nanometri.

Pentru cantități mici de chips-uri, acestea sunt expuse la aer după ce a fost scos din pachet.Așa că probabil vor să adere la o anumită umiditate.Astfel, în scopul de a evita probleme de calitate, vă sugerăm să le-a pus in interior o camera de coacere timp de cel puțin 24 de ore la 100°-110°.

Când lipit, vă rugăm să asigurați-vă că temperatura pentru Lead-Free/No Pb BGA chips-uri este de 245°--260° (Maxim), cu Plumb/Pb cipuri BGA 180°--205° (Maxim).

Procesul de lipire este complicat.Lipire/înlocuirea chips-uri trebuie să fie operate de inginerii care au experimentat competențe.

Ca BGA chips-uri sunt fragile, complicatedly structurat, cu numeroase bile, nici ușor defect de poziționare, neglijent temperatura-control, sau incomplete curățare placi PCB va duce la insuficiente de lipit sau lipsă de lipit.Chips-uri va, ca urmare, mor.

BGA chips-uri sunt ușor de spart de către necorespunzătoare de lipit.Inainte de a cumpara, ar trebui să ia în considerare 3 aspecte:

1) v-ați cumpărat dreptul de chips-uri?

2) Nu ai echipament adecvat?

3) Esti destul de abil pentru lipire chips-uri?

Avantajul nostru

compania noastra a fost specializat în BGA chips-uri de peste 10 ani.

Suntem foarte familiarizat cu performanța de cip.calitatea de chip este un control foarte strict, Pentru a se asigura că fiecare chip trimis este de foarte buna calitate.

noi bun venit tuturor, care este cu experiență în BGA chips-uri pentru a cumpara din magazinul nostru din nou.

pentru cei care nu sunt familiarizați cu BGA chips-uri,ne-ar scădea cu mulțumiri.

Transport

1.- Putem livra produsele în toată lumea.Transport gratuit prin post air mail.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Tractor-parts.ro standared de transport sunt toate disponibile.

3.- Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.

4.- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când face o comanda.

5.- Puteți urmări situația a produsului-ul după ce au fost expediate.

Garanție

1.- Dacă elementul este defect la primire, acesta ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).se întoarce și dacă părțile care au fost folosite la masini nu vor fi acceptate.

2.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

3.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare a pieselor.

Nume De Brand BXV
Temperatura De Operare standard internațional
Pachet bga
Numărul De Model 216-0774211
Cerere Calculator
Tip Conduce IC
Tensiune De Alimentare standard internațional
Origine NC(de Origine)
Disiparea De Putere standard internațional
starea folosit

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

DC:2019+ de testare produs foarte bun 216-0774211 216 0774211 bga chip reball cu bile IC chips-uri

27.21lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
Aluminiu de 360 de Grade a ecranului de Computer Rotativ Suportul de Andocare pentru iMac All in one PC Silicon de Protecție de Bază Pivotant cu Rulment cu Bile Pad
Caietul de sarcini Culoare:Argintiu/Gri Închis Caracteristici: [ Rotativ 360° placă Turnantă ] - rotite Liber,este convenabil pentru tine să se rotească și urmăriți monitoare din orice unghi în timpul programului de lucru,studiu sau divertisment.
74.29lei
Oferta
20buc/lot IRFB4115PBF IRFB4115 4115 SĂ-220 IC Mai bună calitate În Stoc
profituri mici dar rapide a cifrei de afaceri de calitate garantata, Dacă aveți nevoie de mai multe, vă rugăm să ne contactați, Vom ajusta prețul să vă servească mai bine Cumpărătorul Sfaturi 1: în Primul rând asigurați-vă că adresa este
26.26lei
Oferta
50pcs/lot HT16K33 16K33 înlocuiți de VK16K33 POS-28
Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați 1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie
78.46lei