• Product Image

Etichete: reiki, inele de cristal vrac, scăzut cu pietre, aur galben topaz piatră, granat piatra, cartuș de solvent, vrac mult, dragon de piatră scazut, 1 rostogolit piatra, garnet red.

Numele

Granat Natural Cristal de Cuarț, Pietriș Scazut Vrac Piatra Reik DIY Decorare

Material

CRISTAL

Greutate 100g

Lungime /mm

Lățime /mm

Inaltime

Plata

* Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă.

* Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport & Manipulare

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge în 30 de zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de transport maritim EMS, pls nu ezitați să mă contactați.Noi oferim mai multe opțiuni de transport maritim după cum urmează:

1. SAL transport (SAL transport durează aproximativ 18-30 de zile.mai ieftin și mai repede)

2. Transport aerian (Air transport nevoie de aproximativ 15-20 de zile,mai rapid, dar scump)

3. EMS shipping (EMS nevoie de aproximativ 6-10 zile.cel mai rapid, dar foarte scump)

4. Mare de transport (maritim durează aproximativ 45-60 de zile, ar fi bine să nu alege de transport maritim, dacă nu ai răbdare de așteptare pentru atât de mult timp, timp de aproximativ 2 luni.mai ieftine, dar foarte lent)

Combinat Cu Transport Maritim

* Sunt fericit să combine transport pe elemente de câștigat/achiziționate în termen de 7 zile.

* Puteți obține 15% reducere la transport.

* Combinat cu transport maritim de reducere este disponibilă numai dacă ați face la totalul de plată.Vă rugăm să așteptați până când toate licitațiile s-a încheiat.După ce face, pls e-mail-mă pentru un combinat de factură dacă nu am făcut-o deja.

Politica De Returnare

* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100%. * Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.

Termeni

Elementele sunt livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Dacă elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani.

Am trimite pachete prin China Post.Dacă pachetul a pierdut la poștă, nu pot retrimite pachetul sau trimite plin de bani înapoi.

Stil cu feng shui
Nume De Brand DHFS
Material Cristal
Caracteristică Regională China
Tema Mascota

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

100g Granat Natural Cristal de Cuarț, Pietriș Scazut Vrac Piatra Reik DIY Decorare

37.12lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
Constructorul din Lumea Mea
Designer Lumea Mea big Farm , 262 detalii Caietul de sarcini Material (Universal) de Plastic Vârsta Copilului (dicționar valori) 6 ani Nu temperatura necesară limitarea Nr.Numărul de elemente 262.0
73.25lei
Oferta
Auto crom Lumini de Ceață Față Acoperă Lămpile de Tapiterie Pentru Mazda CX30 CX-30 DM 2020-2021
Montarea 2020-2021 Mazda CX-30 (DM) Descriere Material plastic ABS cu crom lucios (oglindă poloneză) Pachet sunt Incluse 2 buc/set (fata de ceață acoperă lumina) Instalare pe Stick cu pre-atașat dublă față-verso bandă adezivă.Căldură casetele prin mai ușoare
75.44lei
Oferta
YAFFIL de Lux Colier Email Manual rusă Cristale Frunze Coroană de flori de Epocă Ou Colier Pandantiv Cu Stras Bijuterii
Ename farmec neckalce Material:alama pandantiv Placare:argintat Cristale:cristale Austriece Greutate:8g Lungime lant:18 /46cm Ambalare:1 buc/husă cadou
53.64lei
Oferta
Folie de Hârtie de Ceară Ziarul Ambalaj Foaie de Absorbție de Ulei de Calitate Alimentară Hârtie Cretată Alb-Negru de Calitate Alimentară 22*22cm 50/100/200pcs
Folie de Hârtie de Ceară Ziarul Ambalaj Foaie de Absorbție de Ulei de Calitate Alimentară Hârtie Cretată Alb-Negru de Calitate Alimentară 22*22cm 50/100/200pcs ​ Material: grad de Alimente ziarul design ceara foi Aproximative dimensiune:
49.35lei
Oferta
Pufos Genti Pentru Femei 2020 Noi Topuri De Cumpărături Shopper Tote Umăr Genți De Mână De Lux Faux Blană De Moda De Simplu Feminin De Plus Geanta Cadou
Pufos Genti Pentru Femei 2020 Noi Topuri De Cumpărături Shopper Tote Umăr Genți De Mână De Lux Faux Blană De Moda De Simplu Feminin De Plus Geanta Cadou Descriere: 100% brand Nou de înaltă calitate. Material: Poliester Culoare: Ca
32.13lei
Oferta
2019 Vara Femei Casua Rochie Solidă fără Mâneci Rochii cu Buzunare Plus Dimensiunea Rochie Sexy, Rochie de Petrecere Rochii Maxi pentru Femei
PLATA Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe produs.Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil. TRANSPORT Timp de preparare:avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru
22.26lei
Oferta
10BUC=5 perechi 44, 45, 46, 47,48 UE plus dimensiune lung picior de afaceri șosete echipajului bărbați șosete
holesale:suport conditie:100% nou Material: Bumbac 80% livrare:suport china post și epacket și livrare expres Dimensiune: Gratuit dimensiune (EUR44-48), costum pentru bărbați dragi.Vă rugăm să rețineți că 2 BUC = 1 pereche sosete Pls citeste inainte de a cumpara: 1.
47.45lei
Oferta
Fenix UC35 V2.0 2018 USB Reîncărcabilă 1000 Lumeni Cree XP-L HI V3 Lanterna LED-uri cu acumulator de 3500mAh
Caietul de sarcini Folosește Cree XP-L HI V3 LED cu o durata de viata de 50.000 de ore de 5V/2A micro USB reîncărcabilă (Numai pentru 18650 baterii) Alimentat de la un singur 18650 baterie reîncărcabilă Litiu-ion baterie sau două non-reîncărcabile baterii CR123A.
371.43lei
Oferta
X520-DA2 10G SFP+ dualport PCIe 2.0 x8 Intel 82599ES Cip Ethernet Adaptor de Rețea
Descriere Produs Brand: No brand/OEM brand Numărul de Model: X520-DA2 Controller: Intel 82599ES Rata de Transfer de date: Până la 10Gb/s per port Autobuz Sloturi: PCI Express 2.0 X8 Portul de Configurare: Dual porturi se Conectează: SFP+ conectori FAQ Q:
396.41lei