• Product Image

Etichete: coreeană arc hoodie, coreean toamna hoodie, coreean summer hanorac, terry bărbați hoodie, morty bărbați hoodie, gs bărbați hoodie, coreeană barbati hanorac bej, - coreean a crescut hoodie, coreeană barbati hanorac roz, coreeană stylesx hoodie.

Metoda de plata

Atunci când adăugați elementul in cosul dvs.,puteți checkout și merge mai departe cu plată.

Termeni de transport maritim EMS express service/China Pos/Hongkong Post și în regim de urgență serviciul express inclusiv DHL/UPS/FEDEX/TNT.

Metoda De Transport Maritim

Cu serviciul EMS(EMS transport Gratuit)este nevoie de aproximativ 5-8 zile lucratoare pentru a navei în principalele țări ca SUA, Europa de Vest,Australia fiul,cu toate acestea,timpul de livrare nu este garantată, deoarece timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale(cu excepția weekend și de sărbători)

Dacă aveți mai multe întrebări sau cerințe pe de transport maritim,pls nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Termeni & Condiții

Cu toate acestea,pentru a evita eventualele omisiuni,vă solicităm în mod respectuos de asistență în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii,și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.

Garantie:7-zile banii înapoi / 2 săptămâni schimb / 1 an service reparatii

Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs.,adresa,produs,în timpul zilei de telefon,cum ai plătit,și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

Dupa ce a revenit articol,va vom returna clientului la prețul elementului(excluzând costurile de transport încoace și încolo)

Contactati-Ne

Dacă sunteți interesat de lucru cu Draco Tek,nu ezitati sa ne contactati pentru produse,negociere de preț,de livrare,declarații vamale sau a altor nevoie de ajutor...ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Satisfactia clientului este foarte importantă și feedback-ul nostru de rating reflectă această satifaction.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă s-a întâmplat.vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea obține,și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Ne pasă de clienții noștri evaluate,și întotdeauna va încerca să vă ajute

Maneca Stil Regulat
Nume De Brand BADUN QISHI
Tip Slim
Sezon Toamna, Iarna
Parte Detașabilă NICI unul
Grosime STANDARD
Material Bumbac
Model Tip Mozaic
Guler Cu glugă
Stil Manșetă Convenționale
Gen BĂRBAȚI
locul de origine guangdong China (Continentală)
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Numărul De Model 31129
Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Închidere NICI unul
Tip De Element Jachete
Cu glugă No
Stil Moda

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

S-4xl Personalitate Versiunea coreeană de Toamnă Și De Iarnă Valul Hanorace Barbati Secțiunea Lung Cardigan Bluze Haina Mantie Cu Mănuși

133.67lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
Hanorace Hanorac Barbati Toamna Iarna Casual Slim Fit Cu Fermoar Hanorac Barbati Maneca Lunga Hoody Pulovere Cardigan Cu Gluga Streetwear
Hanorace Hanorac Barbati Toamna Iarna Casual Slim Fit Cu Fermoar Hanorac Barbati Maneca Lunga Hoody Pulovere Cardigan Cu Gluga Streetwear Notă: 1. Va rugam sa comparati dimensiunile și măsurători înainte de a cumpăra. 2. Din diverse monitoare
61.65lei
Oferta
Beerus Hakai coreean Harajuku Casual Hoodie Bărbați Estetice Hanorac Tumblr Plus Dimensiune Haine Amuzant Hanorace 90 Tricou Negru
Servicii post-vânzare 1.În general, comenzile noastre va fi trimis a doua zi.Dacă aveți nevoie pentru a modifica dimensiunea, adresa problemă,și așa mai departe.Vă rugăm să ne contactați din timp. 2.Uneori Logistică de urmărire informații nu
20.61lei
Oferta
Noi Dorohedoro hanorac Anime Haina Bărbați de Moda pentru Femei Jacheta Denim
Noi Dorohedoro hanorac Anime Blugi Haina Bărbați Femei de Moda Sacou dimensiune masa:1 inch=2,54 cm unitate:cm 、 添加上传图片
152.37lei
Oferta
Airwolf Supercopter Mens Hoodie Jachete Cool Femei Bărbați
Bine ati venit la magazinul nostru.Sprijinul dumneavoastră este cea mai mare forță motrice.Toate produsele noastre sunt vândute la un discount, iar calitatea este garantata! 1.Toate produsele noastre au suficiente stocuri, vă rugăm să ne contactați dacă
65.99lei