• Product Image

Etichete: irbis sp541 display, focus touch screen, baterie pentru prestigio wize n3, mi ai ecranului, pro cu ecran de, irbis sp542, tw40, bambus ecran, tw60, insignia ecran tactil.

Noul ecran tactil De 11.6" Irbis TW118 Tableta panou Tactil Digitizer Sticla Gratuit Shippin

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări & APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate sunt reale articol,vă rugăm să verificați elementele cu atenție înainte de a comanda.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator & exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și ajunge înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc & diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Atunci când deschideți pachetul , vă rugăm să facă un videoclip pentru aceasta!!!

NU cumpara daca nu accepta o A+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu / descriere /foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta & de 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit & NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Tractor-parts.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnat în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce defectul este & să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Tractor-parts.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă w

e nu știu despre ele!

Transport Gratuit China Post Mail cu Tracking Nr.
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Nume De Brand Qi Hande
Compatibil pentru Pentru Irbis TW118
Model No
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Dimensiune 11.6 inch
Timpul De Livrare În termen de 24 de ore
Numărul De Model Pentru Irbis TW118 TW 118
Compatibil Marca Universal
Origine NC(de Origine)
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Locul de Origine

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

Noul ecran tactil De 11.6" Irbis TW118 Tableta panou Tactil Digitizer Sticla Irbis TW-118 Transport Gratuit

70.20lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
Transport gratuit Pentru 8.0
. Control de calitate: Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de livrare pentru a se asigura de lucru. . Ambalare: Toate Tabletă/ Telefon Piese de Schimb Ambalate în saci anti-static, apoi se pune într-o pungă cu bule sau
43.73lei
Oferta
3 buc Original Pentru Microsoft Surface Pro 4 1724 Pro4 5 Pro5 1796 Ecran LCD Digitizer Touch Panel Pahar de Asamblare
Bine ati venit pentru a vizita magazinul meu Sfaturi, Vă rugăm să verificați de înlocuire înainte de instalare, cablu flex este foarte sensibil și ușor de deteriorat,vă rugăm să cereți profesionist pentru a vă ajuta.Dacă bunurile a orice probleme
110.29lei
Oferta
7
7 pentru Samsung Galaxy Tab 7.0 2016 SM-T280 SM-T285 T280 T285 Exterior Panou de Sticlă Lentile de Piese de schimb Pls notă: t280=versiunea wifi ;T285=versiunea 3G .Acesta este diferit !Pls verifica-l cu atenție înainte de a cumpăra ! Pachetul inclusiv: 1
30.97lei
Oferta
Pentru Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5210 P5200 P5210 Ecran LCD Panou de Modul Monitor + Touch Screen Digitizer Asamblare Cu Cadru
Pentru Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5210 P5200 P5210 Ecran LCD Panou de Modul Monitor + Touch Screen Digitizer Asamblare Cu Cadru Pachet: Avem o echipa de profesionisti pentru a împacheta foarte bine pentru a evita deteriorarea,deci pls nu vă faceți griji
199.98lei
Oferta
5.4 -inch CMV54NT04P LCD ECRAN display înlocuirea panoului
Descriere: 5.4 -inch CMV54NT04P LCD ECRAN display înlocuirea panoului Despre Transport: le vom testa strict înainte de expediere. ne va livra în 1-3 zile lucrătoare după plata.livrăm doar în funcție de adresa de livrare,dacă doriți să schimbați
196.14lei