• Product Image

Etichete: cale ferată, geanta de week-end, brio de lemn de cale ferată set, brio de lemn de cale ferată seturi, faza releu, woden set de cale ferată, tee transparent, magic track, thoma și prieten, conduce în condiții de siguranță lanț cheie pentru soțul.

Suport de dropshipping și comerț cu ridicata.

100% Original și cu acces gratuit după-vânzare de garanție.Capacitatea de instruire: viziune, apucând, manual de creier, interesul pentru instruire, alte capacitatea de formare, jucarii interactive

Nume: Lemn de cale ferată

Feature1: automotoare jucarii

Feature2: 3D Asamblare Masina Feroviar

dimensiuni:29*12*7.5 cm

Material:Lemn

culoare:Lemn de culoare

Conținutul Pachetului:

1 * Din Lemn, Șine De Cale Ferată Jucarii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Tractor-parts.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Tractor-parts.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Certificare NICI unul
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Material Plastic
Avertizare NICI unul

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

De lemn, Șine de cale Ferată Jucarii de Lemn Set Dublu Deck Punte de Lemn Accesorii Pasaj Model de Copil Jucării pentru Copii Cadouri

49.18lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
1:87 HO Model la Scară Lucrătorii de la căile ferate Peisaj Model de Tren de cale Ferată Aspect Peisaj DIY Miniatură Diorame Afișează Jocuri
Model la scara Lucrător figura Model de lucru pe fermă Pentru Manual Diy Peisaj de cale Ferată de cale Ferată de Constructii Decoratiuni Modele Realiste Material: modelul de cale ferată lucrător uantity de Elemente in Set: 25pcs Avertisment: nu se mănâncă Scară:
17.92lei
Oferta
1/35 Rășină Truse Model Felinar In Miniatura Sandplay Strada Peisaj Nevopsite Strada Peisaj Layout Rășină Kit
Descriere: - Aceste kituri de rasina cu nevopsite și neasamblate - Tu ar trebui să picteze aceste kituri de tine - Accesorii pentru nisip tabel sau o casă de păpuși decor layout - Scara: 1/35 - Material: Rasina Dimensiunea
12.02lei
Oferta
Lot 6 Oameni Mici Figurine, 1:50 Scara Trenuri Model Arhitectural de Plastic Oameni Cifrele Mici de Oameni pentru Scene Miniaturale
Descriere: Multifunctional utilizare: aceste mici oameni de plastic poate fi potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi modelul de tren layout, construcția arhitecturală, gara layout, proiect de școală model, acestea pot fi aplicate pentru a face miniatură casă
84.65lei
Oferta
20BUC 20mm-50mm Înălțime Model Sticla de nucă de Cocos 1:60-1:250 N HO Scară Palmieri Model de Layout Tren Scară NOI YS08
[xlmodel]-[custom]-[31124] Descriere Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate.Perfect pentru a îmbunătăți aspectul de model peisaj cu un dram de verdeață.Notă: Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală
21.84lei