• Product Image

Etichete: impuls de a converti, acdc tricou vintage, Stepdown dc 9v, driver de curent constant, solderless breadboard, dc-dc step up, reglabile dc directe alimentare, xl4015, dc jos pas, fm transmitt.

Caracteristici produs:

1. Cu paletei, disiparea căldurii este foarte bun, puterea de ieșire este mai mare (48V intrare plus ventilator putere poate fi în jurul valorii de 1800W atunci când ventilatorul este adăugat).

2. Control al temperaturii ventilator, combinate cu rulment hidraulic fan, este bine echilibrat pe zgomot și disipare a căldurii.Atunci când sarcina este lumina, ventilatorul nu se rotește, și sarcina temperatura ajunge la 60 de grade, iar ventilatorul se oprește automat.Se poate reduce în mod eficient zgomotul și prelungi viața.

3. Principalele putere de izolare conducte de bord folosește grad ridicat de alumină, și conductivitatea termică este de 10 ori mai mare ca cele obișnuite de izolare pad.

4. Folosind 100V 210A SĂ-247 pachet mare putere tub, toleranța privind consumul de putere este mare și de răspunsul dinamic este bun.

5. Dublu de dimensiuni mari de fier, siliciu, aluminiu inel magnetic, 4 1.2 pure de cupru emailate sârmă și Rao, la foc mic, de înaltă eficiență.

6. Design nou, randamentul de conversie este de până la 98.1% (pentru detalii, a se vedea eficiența de conversie curba de următoarele date manual).

7. Marca 3296W multi bucla potențiometru are mare ajustare de precizie și mic drift.

8. Kang Tong fir de curent de ieșire de eșantionare, de curent constant o temperatură constantă în derivă de mici.

9. Subtensiune protecție este reglabil, se poate proteja în mod eficient toate tipurile de baterii, și poate fi, de asemenea, utilizate în celule solare.

10. De curent constant cu funcția, acesta poate fi folosit pentru a stimula baterie auto, încărcați bateria și așa mai departe.

11. 3 20A siguranță sunt conectate în paralel, care pot proteja de riscul de a scurtcircuita circuitul de ieșire.

12. Trei lumini indicatoare: subtensiune, supracurent, indicator de putere, stare de lucru dintr-o privire.

13. De înaltă frecvență capacitate este folosit în atât de intrare și ieșire.Producția de unda este scăzut, de căldură este mic, iar viața este lungă.

14. La MLCC condensator ceramic este adăugat la intrare și ieșire, de ieșire de unda este evident redusă, și aproximativ 100 mV la data de 48V pentru 72V 4A.

Domeniul de aplicare

QS-4884CCCV-1800W este conceput pentru baterii plumb-acid, baterii cu litiu, celule solare sau de putere booster pentru vehicule electrice, de încărcare a bateriei, și are funcții puternice.

1, de exemplu, bateria originala a masinii electrice este 48V poate fi amplificat la 60V la putere vehicul electric, care poate îmbunătăți viteza și accelerația vehiculului electric.

2, taxa pentru biciclete electrice. (1: de exemplu, dacă aveți un 12V sau 24 de repaus bateria de pe mână, puteți încărca acumulatorul prin stimularea de alimentare, care este echivalent cu un vehicul electric de încărcare comoară.Doi: în același timp de intrare poate fi, de asemenea, conectat la celule solare, eoliene, generatorul și alte surse de alimentare cu originalul de încărcare a bateriei pentru a crește rezistenta a vehiculului electric.)

3 pot crește tensiunea bateriei pentru a face masina electrica alerga mai repede, nu mai mult de 10V.

4 panouri solare sunt stimulate și reglementată.

Aspectul dimensiune:

130 (L) *51 (W) *80 (înaltă coloană de apă) mm

4 3*50MM lung piloni fixe

Modul de Pin:

LA intrare catod, anod, catod ÎN intrare, de ieșire, de IEȘIRE negativă de ieșire

CV tensiune regulament, CC regulamentului actual, UVP de intrare sub protecție de tensiune regulamentul

Disiparea De Putere 1800W
Nume De Brand CFsunbird
Tip Regulator De Tensiune
Tensiune De Alimentare STANDARD
Temperatura De Operare *
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 1800W DC-DC Modul
starea Noi
Cerere Calculator

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

1800W 40A DC-DC-DC Tensiune Constantă de Curent Constant Boost Converter Stimulează 10-60V de Fan pentru 12-90V Stimula Modul de Putere

74.41lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
Aluminiu de 360 de Grade a ecranului de Computer Rotativ Suportul de Andocare pentru iMac All in one PC Silicon de Protecție de Bază Pivotant cu Rulment cu Bile Pad
Caietul de sarcini Culoare:Argintiu/Gri Închis Caracteristici: [ Rotativ 360° placă Turnantă ] - rotite Liber,este convenabil pentru tine să se rotească și urmăriți monitoare din orice unghi în timpul programului de lucru,studiu sau divertisment.
74.29lei
Oferta
20buc/lot IRFB4115PBF IRFB4115 4115 SĂ-220 IC Mai bună calitate În Stoc
profituri mici dar rapide a cifrei de afaceri de calitate garantata, Dacă aveți nevoie de mai multe, vă rugăm să ne contactați, Vom ajusta prețul să vă servească mai bine Cumpărătorul Sfaturi 1: în Primul rând asigurați-vă că adresa este
26.26lei
Oferta
50pcs/lot HT16K33 16K33 înlocuiți de VK16K33 POS-28
Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați 1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie
78.46lei