• Product Image

Etichete: navi tricou, omul louis viton, louis tomlinson, natus vincer, loui vuitton, nike france football, louie, f ritm, geanta barbati, louis david.

RM6828791847849449

Notă : dimensiunile pe care le oferim sunt din Asia dimensiuni, vă rugăm să verificați elementul de masurare cu atenție înainte de a cumpăra .

Despre Material:

Despre design : Imaginile sunt tipărite doar în față Imaginile sunt imprimate doar pe spate Atât față și spate din imagine

Despre Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare, codul poștal, numele complet.După ce primiți comanda,va vom trimite comanda în termen de 2 zile lucrătoare.Despre 10-45 zile lucrătoare veți primi bunurile .Puteți verifica informații de logistică la acest site.Puteți verifica-l după câteva zile, acesta are nevoie de ceva timp pentru a actualiza.

Despre Returnare și Rambursare:

1.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a reveni sau de restituire caz.

2.Nu vom rambursa pentru următoarele condiții: cumpărătorul dă o adresă greșită, cumpărătorul nu face vămuire, cumparatorul nu ridica pachetul, cumpărător în concediu nu poate primi pachetul.

3.Va vom returna sau de a lua taxa de returnare pentru articol defecte, produs greșit ,pachet pierdut , mare diferență în culoare și dimensiune.

Dacă mai sunt alte întrebări, vă invităm să consultați serviciul clienți, noi va cu răbdare și cu atenție pentru tine de a oferi răspunsuri detaliate.

Așteaptă Cu Nerăbdare Să Comanda !!!

Stil Casual
Cu glugă No
Material Bumbac
Nume De Brand PEDRAZA
Lungime maneca(cm) Scurt
Maneca Stil Regulat
Guler O-Gât
Tesatura Tip Postav
Model Tip Print

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

BattleHawks de Fotbal St. Louis XFL Ka-Kaw 2020 flota T-Shirt

35.64lei


Caietul de sarcini


Produse similare

Oferta
Vintage Nirvana Butthole Surfers 1993 Tur In Utero Kurt Cobain T-Shirt Tee Rare
.logo-container { display: flex; -ms-flex-direcție: rând; -webkit-flex-direcție: rând; flex-direcție: rând; -ms-flex-pack: center; justifica-conținut: center; -webkit-aliniați-conținut: center; -ms-flex-line-pachet: center; -ms-aliniați-conținut: center; aliniați-conținut:
36.05lei
Oferta
Alcest Unisex T-shirt Les Discrets Germeni Auster Ulver Prăpastie Vemod Citarea
Design descriere: Imprimare pe front.Noi sprijinim DIY de personalizare, puteți să ne contactați.Performanțele produsului: tesatura de bumbac, moderată senzație de mână, ușor elastic, versiunea pierde.Gâtul rundă de design este ușor de a pune pe și decolare.Confortabil
27.25lei
Oferta
Camo art cerb elan Elan wapiti Vânătoare de Imprimare 3d tricouri tricou tricouri de vara amuzant Harajuku maneca scurta Casual, streetwear-12
Vă rugăm să verificați ( Umeri, Bust, Lungime ) pentru a face sigur că ți se potrivește.Dimensiunea diagramă numai refenrence ,vă rugăm să permiteți-1-3Cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti
36.09lei